Over ons

TEC Metalworks b.v. is een dynamische onderneming die door haar veelzijdigheid op diverse markten actief is.
In hoofdzaak heeft TEC Metalworks zich gespecialiseerd in allerlei rvs constructies, custom made parts en one-off’s voor handling en transport, bereikbaarheid en afscherming van uw producten/productielijnen.

U vindt ons dan ook in diverse disciplines, zoals bijvoorbeeld bij producenten  welke actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie, maar ook de chemie- en farmaceutische industrie. 
Met transportbanen, leidingsystemen en evt. andere vormen van interne productlogistiek kunnen wij uw proces stroomlijnen dan wel optimaliseren.

Daarnaast verleent TEC Metalworks service en diensten in de vorm van bijvoorbeeld uw onderhoudswerk, zijn wij producent van allerhande specifieke rvs producten, van ontwerp tot evt. Turn-Key opleveren van complete installaties.
Dankzij onze flexibele organisatie en korte communicatielijnen kunnen wij u, samen met onze engineers en tekenaars, een passende oplossing bieden voor uw vraagstukken.
Wij beschikken over een goed geoutilleerd machinepark waarmee wij de meest uiteenlopende behandelingen aan RVS en aluminium kunnen realiseren.